úterý 31. ledna 2017

Interview s Babetou

Hlavní objekt našeho zájmu a miláček davů, Babeta, řečená jedoucí a také čerstvě třináctiměsíční, bývá v posledních dnech spatřena v nebývale mrzuté náladě, až z toho i skalním fanouškům běhá mráz po zádech. Co se s malou hvězdou děje? Jsou snad na vině střevní tlaky? Nebo záhadná šestá nemoc? Rozhodli jsme se do případu vložit a zjistit čerstvé informace přímo od slavného batolete. 

Otázka redakce: "Začneme pozitivně, co Vám aktuálně dělá největší radost?" 
Babeta: (rázným prstíčkem ukazuje do prostoru) "Bibi!" 
Poznámka redakce: S Babetou jsme na povel "Bibi" prochodili celý byt několikrát, bohužel ji nic z nabízených předmětů neuspokojilo, přestože na ně ještě před několika sekundami zuřivě ukazovala.

Otázka redakce: "Slyšeli jsme, že Vám je velice nepříjemná byť jen minutová izolace od Vašeho zákonného zástupce ženského pohlaví. Můžete nám nastalou situaci nějak přiblížit?" 
Babeta: "Mamaam!" 
Poznámka redakce: Do kolonky babetích zvláštních dovedností můžeme přidat opičí šplh po člověku a úchop hodný kulturistické pijavice. 

Otázka redakce: "Poslední otázka, všichni trneme v netrpělivém očekávání, co Váš čtvrtý zub?" 
Poznámka redakce: Tuto babetí odpověď bohužel nemůžeme našim váženým divákům zprostředkovat, vůbec ji přes ten strašný řev nebylo slyšet... 

Žádné komentáře:

Okomentovat