úterý 4. července 2017

Letní babetoviny

Desetizubka


Se mi ty počty nějak vymkly z rukou. O čtvrté stoličce a levé horní dvojce jsem neměla tušení, našla je paní doktorka při půlroční prohlídce (matka roku :)), a teď po výletě jsem zahlídla i špičku druhé horní dvojky. Zubů plná pusa!

Do zoo


Jsme jely na holčičí výlet. S tetou, se kterou jsme schopné se tak zakecat, že si nevšimneme, že opouštíme prohlídkovou trasu, a probereme se až v hlubinách depozitního zázemí ostravské zoo. Předtím jsme ale naštěstí stihly vidět všechno důležité, na výsluní bezmezného babetího obdivu se stále drží žirafy. Pozornost babetích oček si ale letos vysloužila všechna zvířata v pohybu, skákající opice, procházející slon, pobíhající koloušci kopytníků, poletující ptáci, pracující zaměstnanci, ostatní malí návštěvníci a další. 

Po zoo


... jsme se jely ochladit, najíst a rozptýlit nějaké drobné do obchodního centra. Máme ho cestou a je takové příjemně malé, jmenuje se Frýda :) No a přesně tady se mi Babetka poprvé na pár minut ztratila. Nechaly jsme tetu zkoušet brýle a hrály jsme schovávanou a honěnou mezi stojany s oblečením. V jednu chvíli jsem se musela vrátit pro kočárek, který jsme v zápalu hry nechaly opuštěný o pár uliček zpátky, za sebou přitom slyším známé dusání a chechot. Pak se ale otočím a Babeta nikde. Proběhnu obchod tam a zpět, nakouknu ven, volám na tetu, krotím paniku. Po několika perných chvilkách při prohledáváním obchodu opět nakouknu ven a tam je, nechá se nahánět čtyřmi pracovníky ostrahy. Je fakt rychlá. A pak už běží ke mně a všechno je zas dobré. (Matka roku podruhé :))

Bazar a oběd


Plním svá předsevzetí a bez milosti třídím šatník. Něco letí rovnou, něco zkouším udat. Vedle toho množství vypadám trochu jako shopaholik v první fázi léčby. Nejlepší teta vyhrává několik triček a nejlepší lodičky. Fakt, že se do nich pobabetí nohou nevlezu, šikovně maskuje druhý fakt, a to, že už na nich stejně neumím chodit. Pravidlo s jízdou na kole se bohužel nedá uplatnit na chůzi na vysokých podpatcích. A pak nedělní oběd, speciální zvláštním hostem, novým strejdou čekatelem. Pokud si počty zjednodušíme časovým úsekem od narození Babetky (a počítáme-li jen ty oficiálně uvedené;)), můžeme mu říkat Trojka. Trojka se každopádně uvedl výborně a s plamínkem naděje přejeme tomuto statečnému mladému muži mnoho trpělivosti i sil do dalších dní. Pokud nás nejlepší teta nestluče do kuličky, rádi vám, vážení čtenáři, brzy poodhalíme další pokroky této šťastné dvojice :)

Radiový klid


Všechny babetí kanály se pravděpodobně umlčí na první polovinu července, kdy nás klasicky očekává prababinka horní na chalupě. Pusu pa

Žádné komentáře:

Okomentovat