neděle 12. března 2017

Živel

Babeťákova mezipracovní pauza nám začala ne úplně plánovaným výletem do maďarských termálů. Ještěže nám ten kufr pod oknem pořád stál :) 
Na přípravu jsme měli týden. Pět dní jsme se těšili do Budapešti, pak jsme dočetli instrukce a odjeli do Sárváru. Budapešť nám stále není souzená, ale příště už nám neunikne. 


Babetka konečně pochopila, že bazén je kámoš, že to je jen větší vana pro víc lidí. Nebo ji povzbudilo, že už stojí na vlastních nohách. Nebo jí dodaly odvahu růžové jaguáří plavky s apartní sukýnkou. Tak nebo onak, výsledek je jistý, je z ní vodní živel! Na příští kolo už pořídíme i nějakou nafukovací techniku, místy byla neudržitelná. 

Zpátky k šelmě, jaguár taky nebyl v plánu. Babeťanda celý víkend vypadala jako by si odskočila z natáčení Flinstoneových. Holt výběr plavek na začátku března je velmi omezený, v podstatě jsme se mohli rozhodnout jen, jestli Elsa nebo jaguár.. Nic proti Else, ale jaguár vyhrál. K sežrání byla, o tom žádná. 


Já jsem si s vodou taky užila svoje. Na hotelovém pokoji jsem měla na noc připravenou horkou vodu v termosce, studenou převařenou v lahvi a ještě jednu bokem, kdyby se to nepovedlo. Abych na signál dodala mlíko na čas. Někdy mi kojení fakt chybí. Všechny propriety na značkách a Babeta prospala poprvé celou noc bez mlíka. Dvakrát po sobě! Je to živel :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat