pátek 29. července 2016

Pohododpoledne na horách



Přes všechny domácí práce, do kterých se u nás naši PP (přímořští prarodiče) nadšeně vrhli, by málem zapomněli, že jsou u nás na dovolené! Tak jsme jim to připomněli a všichni se jedeme chvilku nechat hýčkat. 


Babeťák má konečně volný den a může si nás všech užít dosytosti. Jako cílovou destinaci volíme Wellness Hotel Horal v Beskydech, výběr je sázka na jistotu, podobný "odpočinek na otočku" jsme si dopřáli i loni na podzim (s Babeťátkem v břiše). 


Hýčkáme se programově už u oběda i na procházce kolem golfového hřiště (nikdo z nás to nikdy nehrál, ale odpaly hráčů sledujeme se španělským nadšením). V šatně před termálním bazénem je na chvíli pohoda vystřídána panikou, jak na tak malém prostoru převléknout najednou čtyři dospělé a nemluvně, která jde také ruku v ruce s úvahou, jestli to celé není úplně zbytečné, protože šance, že Babetka při prvním smočení nožky propukne v nezadržitelný řev, je velmi vysoká. 

Při vstupu se tedy hvězda trochu lekne, ale nakonec s námi v teplé vodě vydrží krásných dvacet minut. Druhý poločas v šatně dáme o poznání organizovaněji a během pěti minut jsme oblečené zase venku. Zajímavé, tak rychle bych se v době předbabetí nikdy ven nedostala.


Nadchází vrcholná chvíle celého wellness odpoledne, PP a Babeťák si užívají masáže a já s Babetkou chvilku zase jen pro nás dvě. Při procházce lesem objevíme kouzelný skřítčí domeček a zbytek času se válíme na terasovém gauči a necháme se obsluhovat milým číšníkem. Pohododpoledne jak vyšité. 


Žádné komentáře:

Okomentovat