neděle 31. července 2016

Babetoviny 2

Babetí letní poločas telegraficky


Babičkování


Babetka je za červenec nejzlochtanější miminko vesmíru. Střídavě byla obdivována DP (domácími prarodiči) i PP (přímořskými prarodiči), kterým zdatně sekundovali obě domácí prababičky a jeden pradědeček. V seznamu chybí jediná přímořská prababička, snad se nám ale i tento rest podaří brzy splnit.

PP


Koncem měsíce skončila i historicky nejdelší návštěva PP a loučení bylo zase o něco těžší.

Doba příkrmová


V průběhu jednoho měsíce jsme se dostali na čtyři kašoidní jídla denně.

Snídani si Babeťuška dává čistě mléčnou, svačinku ovocnou, oběd zeleninový s ovocným dezertem, odpolední svačinu opět ovocnou s příležitostným popatláním sebe i celého okolí křupkou a k večeři ještě jedna porce ovozelu. Po každém chodu ještě kojím a bonusově ještě jednou před spaním. Ze seznamu nám úplně vypadly kaše, zatímco na chalupě ještě byla kaše favorit číslo jedna, dnes, ať už ji nabídnu v kteroukoli dobu, si ji dojídám sama.

Noci


Noci jsou stále ještě krušné. Sedmispáčka se vrátila k režimu kontroly bdělosti maminky a testuje mě zhruba každé tři hodiny.

Parádnice


Plastové nastřelovací nausničky jsme dnes konečně vyměnili za zlaté. Babetka je stále stejně k sežrání a navíc už teď vypadá jako intelektuálka, protože, na základě celorodinného hlasování, dostala nausničky nejen naprosto překrásné ale i sofistikovaně minimalistické.

První boule


Babeťačka se rozpohybovala takovou rychlostí, že už se jí podařilo prostým ale účinným sudoválením opustit postel. Nečekaný zvrat v prostoru ji natolik překvapil, že se v letu nestačila vyhnout bočnici své postýlky. Závěrečné žuchnutí už jí pak na náladě také nepřidalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat